همه چيز درباره پوست مرغ

پيشگيري از بيماريها، درمان هاي خانگي، طب سنتي

دوشنبه ۳۱ اردیبهشت ۰۳

همه چيز درباره پوست مرغ

۷ بازديد

روي بدن مرغ مثل هر موجود ديگري پوستي قرار دارد كه شامل مقداري چربي هم هست. خيلي ها هنگام پخت مرغ پوست آن را جدا مي كنند و خيلي ها هم با همان پوست مرغ را مي پزند. ولي ما مي خواهيم بدانيم كدام روش بهتر است ؟ يعني هنگام پخت مرغ بايد پوست مرغ را بكنيم يا خير ؟ و اينكه فوايد پوست مرغ بيشتر است يا مضرات آن ؟

 

مضرات پوست مرغ

روي بدن مرغ مثل هر موجود ديگري پوستي قرار دارد كه شامل مقداري چربي هم هست. خيلي ها هنگام پخت مرغ پوست آن را جدا مي كنند و خيلي ها هم با همان پوست مرغ را مي پزند. ولي ما مي خواهيم بدانيم كدام روش بهتر است ؟ يعني هنگام پخت مرغ بايد پوست مرغ را بكنيم يا خير ؟ و اينكه فوايد پوست مرغ بيشتر است يا مضرات آن ؟

 

مضرات پوست مرغ

 

پوست مرغ

گرفتن پوست مرغ و نگرفتن آن هنگام پخت هر دو مزايا و معايب خود را دارند كه ما در اين بخش از مجله پزشكي آسان طب به آنها اشاره مي كنيم. در نهايت خودتان بايد تصميم بگيريد كه پوست آن را بكنيد يا نه.

 

مزاياي پوست مرغ

مضرات پوست مرغ

يكي از مضرات پوست مرغ هنگام پخت غذا كالري و چربي اشباع آن است كه به غذا اضافه مي‌ شود. طبق اطلاعات بدست آمده يك فنجان سينه‌ مرغ پخته شده بدون پوست داراي ۲۳۱ كالري و  يك فنجان سينه‌ مرغ پخته شده با پوست حاوي ۲۷۶ كالري است. گرچه بيشتر چربي پوست آن از نوع غير اشباع ميباشد، اما در هر اونس آن ۳ گرم چربي اشباع وجود دارد. شما بايد ميزان چربي اشباع در رژيم غذايي‌ تان را تا ۵ يا ۶ درصد كل كالري دريافتي روزانه كاهش دهيد.

 

مزاياي پوست مرغ

 

مزاياي پوست مرغ

طبق اطلاعات بدست آمده، گرچه چربي موجود در غذاهاي حيواني، چربي اشباع شده است و در صورت زياده روي موجب افزايش كلسترول و خطر بيماري هاي قلبي مي شود، اما اكثر چربي موجود در پوست مرغ چربي هاي غير اشباع است كه براي قلب مفيد بوده و ضرر زيادي ندارد. طبق اطلاعات بدست آمده يك اونس از پوست آن داراي ۳ گرم چربي اشباع و ۸ گرم چربي غير اشباع است.

يكي ديگر از مزاياي پوست مرغ آنست كه پختن مرغ با پوست موجب حفظ رطوبت و طعم مرغ مي شود. پس اگر مي‌خواهيد براي مهمان‌ مرغ درست كنيد و دوست نداريد مرغ تان خشك و بيمزه شود پوست آن را نكنيد.

 

مضرات پوست مرغ

نتيجه گيري

پس به طور كلي اين را بدانيد، درست است كه پوست مرغ چرب است، اما در آن چربي غير اشباع سالم بيش از چربي اشباع آنست و ضرر زيادي براي سلامتي و قلب ندارد. پس اگر با طعم آن مشكلي نداريد ميتوانيد آن را نكنيد. اگر جزو كساني هستيد كه طعم آن را دوست نداريد اما دوست داريد مرغ تان خشك نشود ميتوانيد هنگام پخت آن را نكنيد، ولي هنگام ريختن در ظرف پوست آن را جدا كنيد. اگر هم كه كلا از پوستهاي مرغ حالتان به هم مي خورد انتخاب با شماست. ميتوانيد از اول پوستش را جدا كنيد.

اميدواريم از اطلاعاتي كه در اين بخش از مجله پزشكي آسان طب درباره مزايا و مضرات پوست مرغ تقديم تان كرديم بهره كافي را برده باشيد.

 

منبغ : آسان طب

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.